Wandelchallenge Kortenoord

Wandelchallenge Kortenoord

Wandel met ons mee!

In samenwerking met alle huisartspraktijken van Medisch Centrum Kortenoord organiseren we een wandelchallenge. Patiënten worden door hun eigen prakijkondersteuner of huisarts gevraagd of ze willen deelnemen. 

Wat gaan we doen:

Vanaf 25 mei 2021 gaan we van start. Samen gaan we 8 weken wandelen, met per week een wandeling van max. een uur. We zullen in twee groepen gaan wandelen. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met ieders niveau en zullen we de groepen daar ook op indelen. Een groep die langzamer wandelt en een groep die wat sneller wandelt. De groep die langzamer wandelt loopt ongeveer 3-4 km in het uur en de groep die sneller wandelt zal 5-6 km in het uur wandelen.

Wandelmomenten:

  • Dinsdag van 17.00-18.00 uur de groep die langzamer wandelt
  • Dinsdag van 18.00-19.00 uur de groep die sneller wandelt

Weet u niet goed bij welke groep u kunt aansluiten, omdat u op dit moment niet weet hoe uw wandel niveau is? Geen probleem. Geef u gewoon op voor een groep. Tijdens de eerste wandeling zullen we samen kijken wat het beste past. 

Corona:

Binnen de wandelgroepen houden we rekening met de corona maatregelen. Door in kleine groepjes van maximaal 4 personen bij elkaar te lopen. 

 

Wandelgroep langzaam (3-4 km)

Nog beschikbaar: 7
Datum Tijd Locatie
25 mei 17:00 tot 18:00 uur Volgt nog

Wandelgroep snel (5-6 km)

Nog beschikbaar: 8
Datum Tijd Locatie
25 mei 18:00 tot 19:00 uur Volgt nog

Contact

Sportservice Wageningen

Rinske Bakker

Inschrijven

€ 5,00