SAM Kids

SAM Kids

SAM Kids

Kom jij ook sporten samen met Sam? Een ochtend bewegen en veel plezier. Met twee sportrondes voor jeugd van 4 t/m 6 jaar.

Ditmaal kunnen de ouders zich ook opgeven voor een workout van 45 min. Hoe cool is dat! Jij gaat sporten en papa en/of mama ook!?

'Dansworkout' ( in breakdance stijl ) speciaal voor de ouders. Je hoeft hiervoor niet te kunnen dansen of fit te zijn. We maken van het wachten gewoon een leuk, sportief en vooral gezellig moment. 

Op zaterdag 01-05-21

Het programma: 

Groep 1 van 9.00-10.00 uur 

Groep 2 van 10.15-11.15 uur 

Bij elke groep kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Ieder kind maakt in het gekozen uur kennis met twee sporten. De sporten die worden aangeboden zijn korfbal en dans.

Korfbal - KV Wageningen

Kangoeroe Klup. Een leuk bewegingsconcept voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. Het bewegingsconcept van de Kangoeroe Klup is dan ook vooral gericht op bewegingsvormen die de motoriek ondersteunen, met een knipoog naar het korfbal. Elementen die veel aan bod komen zijn lopen, vangen, gooien en springen. Dit alles verpakt in leuke, aantrekkelijke, dynamische spelvormen.

Kleuter dansmix - Bransz

Kids dansmix by B R A N S Z : Dans mee met de leukste kinderhits en leer spelenderwijs uitdagende dansmoves. 

In de Kleuter dansmix danslessen maak je op een speelse wijze kennis met muziek en dans van verschillende dansstijlen. Je maakt plezier terwijl je danst en je oefent allerlei bewegingen die het begin vormen van de basistechniek van diverse stijlen. De lessen zijn leerzaam, gezellig, zitten vol met dansplezier en er is veel aandacht voor muzikaliteit en samenwerking.

Locatie:

Sportaccommodatie het Binnenveld

SAM kids - 1e groep

Vol
Datum Tijd Locatie
1 mei 09:00 tot 10:00 uur sportvelden van het Binnenveld
Marijkeweg 23
Wageningen

SAM kids - 2e groep

Vol
Datum Tijd Locatie
1 mei 10:15 tot 11:15 uur sportvelden van het Binnenveld
Marijkeweg 23
Wageningen

Contact

Sportservice Wageningen

Berry Hellegering

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.